Author Topic: A update on the screen is available  (Read 178 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline ke5cdk

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1288
  • Location: Texas
  • Referrals: 0
    • NFLARC
A update on the screen is available
« on: October 13, 2019, 05:29:45 pm »
Attention TGIF Spot 2.4 inch and 3.5 inch users.

A update on the screen is available.
Mitch has fixed some cosmetic issues.

Thanks so much to Mitch, EA7KDO and JAMES, KF6S For the best screen period!!
73
DE KE5CDK

Share on Facebook Share on Twitter


Offline VA3CKI

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Referrals: 0
Re: A update on the screen is available
« Reply #1 on: March 02, 2020, 11:08:10 pm »
Where is the update?

Offline ke5cdk

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1288
  • Location: Texas
  • Referrals: 0
    • NFLARC
Re: A update on the screen is available
« Reply #2 on: March 03, 2020, 05:16:50 am »
this was an old post, and Im sure there have been several updates since

I dont use Mitch's screen, but I hear you update from the screen its self via touch commands


http://mitchhopto.com/index.html
http://www.tgifspot.com/
73
DE KE5CDK

Offline VA3CKI

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
  • Referrals: 0
Re: A update on the screen is available
« Reply #3 on: April 10, 2020, 05:53:52 pm »
I am finding fault with Step 2 of the updating pistar instructions or I don't have something right....

I am running PiStar 4.1.0-RC7 on a RPI 3B and have added the 3.5 K series screen connected  by USB/TTL adapter via USB port on RPi, with Mitch's latest nextion TFT file. All seems to be good on the screen except CPU temps.
Using the instructions from Mitch's UPDATING PI-STAR WITH NEXTION SCREEN: STEP 1, the github loads fine and the Update works fine, all is well except no CPU temps.
STEP 2 is executed with the ./IND.sh option 3 then select #2, all loads fine then this is where the problems start:
The HOME screen now is always waiting for data... and is always inactive except the only box works is the LINKS button.
So... once again, format SD card and start over, done this 3 times with 2 different SD cards..... same results.
Any help would be appreciated !
Should I go to the full new Pi-Star_RPi_V4.1.0_26-Mar-2020.zip??

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
60 Views
Last post January 10, 2019, 09:22:21 pm
by N3MEL
3 Replies
384 Views
Last post February 07, 2019, 09:43:39 am
by John K3NXU
0 Replies
181 Views
Last post February 23, 2019, 01:56:46 am
by nj3h
0 Replies
85 Views
Last post July 22, 2019, 07:26:29 pm
by K7RLH
9 Replies
111 Views
Last post April 13, 2020, 09:59:43 am
by VA3CKI