Author Topic: Hotspot possibly broken.  (Read 49 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Kd0ess

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Referrals: 0
Hotspot possibly broken.
« on: January 15, 2020, 11:37:35 am »
On Saturday, January 11 I noticed that my zumspot, maybe itís a jumbo spot, I honestly donít remember anymore, but either way, itís isnít online, and no matter what I do it wonít go online. So, I check it to see if thereís anything loose, and I find out that something inside the antenna is rattling around. Is there any kind of indicator light that shows that it is even getting power? Do they burn out easily? Could it be the SD card? So many possibilities, especially because I just wiped and re-installed the image, and still nothing. Not even the pistar Wi-Fi comes up clearly something is broken. Any thoughts? Thanks!

Share on Facebook Share on Twitter


Offline N3MEL

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 57
  • Referrals: 1
  • Call Sign: N3MEL
Re: Hotspot possibly broken.
« Reply #1 on: January 15, 2020, 07:49:52 pm »
You might check the power supply if itís not putting out the correct voltage or amps the hotspot will do strange things...
Glenn, N3MEL

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
199 Views
Last post December 21, 2018, 03:55:02 pm
by W1RHS
2 Replies
224 Views
Last post May 21, 2019, 11:44:18 am
by VA3CKI
3 Replies
209 Views
Last post January 20, 2019, 04:17:02 pm
by KD5TJG
3 Replies
436 Views
Last post May 23, 2019, 12:50:45 pm
by ke5cdk
0 Replies
113 Views
Last post November 06, 2019, 10:23:38 am
by N1KK